0
AdmiralBet ABA Liga

ABA league round 2 match between kk Crvena Zvezda and KK Cedevita Olimpija, played at Stark Arena, 08.10.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ HVALIO SVOJE IGRAČE: ‘Pristup odličan – Odigrali smo agresivno!’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.23 u 23:21

Očekivano zadovoljan nakon ubedljive pobede.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Cedevite Olimpije u okviru drugog kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’ od 19:45. Slavili su ‘crveno-beli’ rezultatom 94:51. Nakon meča prilično zadovoljan bio je strateg ‘crveno-belih’:

‘Pristup utakmici je bio odličan. Cedevita Olimpija ima odličan roster, ali je očigledno da još uvek nisu stigli do igre kojoj teže. Što se nas tiče, odigrali smo jako dobru utakmicu’ – rekao je Ivanović i potom dodao:

‘Odigrali smo agresivno u odbrani, fokusirano u napadu, nije bilo oscilacija, ali i dalje smatram da možemo bolje i više. Nema vremena za gledanje unazad jer se u periodu koji slede iskušenja nižu.’ – zaključio je Zvezdin stručnjak.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter