0
Fudbal
Mohamed Salah

FOTO: Twitter/Liverpool FC

‘IKS’ POPODNE U PREMIJER LIGI: Spektakl na susretu Brajtona i Liverpula!

Objavljeno: 08.10.23 u 17:30

Goleada na Ostrvu.

Danas od 15 časova u Premijer ligi viđeno je dosta golova i sva tri susreta koja su bila na programu ovog popodenva završila su se nerešenim rezultatom. Fudbaleri Liveprula gostovali su na ‘Ameks stadionu’ ekipi Brajtona i odigrali jedan zanimljiv duel koji je završen rezultatom 2:2.

Poveo je domaćin golom Adingre u 20. minutu, ali je već do poluvremena preokret doneo Mohamed Salah koji je pogađao u 40. i 45. minutu i najavio moguću blamažu Brajtona. Međutim, ‘redsi’ su sve imalu u svojim rukama do 78. minuta kada je Dank doveo svoj tim do rezultatskog egala i tim rezultatom je okončan meć.

Sličan scenario viđen je i na utakmici Vest Hema Njukasla gde je bio isti rezultat. Čekičari su poveli u 8. minutu pogotkom Součeka. Tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je Isak doveo ‘svrake’ do preokreta i vođstva od 2:1 u 57. i 62. minutu. Kada su gosti mislili da će odneti ceo plen, Kudus se nije složio i u 89. minutu doneo bod svom timu.

Vukovi’ su dočekali Aston Vilu i zabeležili trijumf, ali je ovom susretu rezultat bio 1:1. U 53. minutu je domaćinu vođstvo doneo Hvanr, da bi samo dva minuta kasnije Tores postavio konačnih 1:1.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter