2
Domaći fudbal

Dejan Filipovic Predsednik Sudijske komisije Fudbalski Savez Srbije-Sudije-Komisija-Seminar Stara Pazova, 04.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DEJAN FILIPOVIĆ JASAN: ‘Živimo u takvoj sredini gde su Crvena zvezda i Partizan medijski najzastupljeniji!’

Objavljeno: 08.10.23 u 13:10

‘Tri kluba su zahtevala smenu.’

Doskorašnji predsednik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Dejan Filipović je u intervjuu za Meridian Sport pričao o njegovoj smeni. On je istakao da kada se uzme sve u obzir njegov odlazak je bila najlakša solucija.

-Ako uzmemo sve u obzir, Partizan i Zvezdu, sve što se izdešavalo pre derbija, moj odlazak je bio najlakša solucija. Tri kluba su zahtevala smenu. To su večiti rivali i niški Radnički. Novi Pazar i Javor su se neopravdano žalili na suđenje na jednoj utakmici. Kolo pre toga žalbe su bile razumne, ali dve spomenute nisu – objasnio je.

Poručio je da ovo sredina gde su najzastupljeniji Crvena zvezda Partizan.

-Mi više nismo u mandatu, pa nije u redu da pričam detaljnije o tome. Radili smo analize svih tih utakmica. Živimo u takvoj sredini gde su Crvena zvezda i Partizan medijski najzastupljeniji. Utakmica Novi Pazar – IMT bude vrhunska, gosti pobede 3:4 u neizvesnoj završnici, ali se medijski dovoljno ne isprati. Svaka vest o večitim rivalima je najčitanija – govorio je Filipović.

Rekao je da prošla sezona bila vek neće veće pompe na zadovoljstvo svih.

-Partizan je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu. Oni su gubili od Čukaričkog, Vojvodine, pobeđivali TSC… Neizvesnost je postojala i nekoliko klubova je bilo u igri za najviše domete. Celo prvenstvo je proteklo bez velike pompe uz zadovoljstvo klubova. Potenciram na tome da smo bili tim, trojka iz komsiije, Nenad, Marko i ja, uz pomoć nekoliko bliskih saradnika. Nema razloga da budemo nezadovoljn – zaključio je nekadašnji predsednik Sudijske komisije.

 

6
14

2 Komentara

  1. Sada si progovorio,jado,ti si bivši,nije ti ni bilo mesto tu,možeš da se hvališ unucima da si bio neko…ali bi ih izlagao…nisi bio ništa..pitao sam se odkud ti tu ?? Možda zbog ,, geografije,, ??

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda……………………….Partizan. Neka Dejan F prelista sve ove portale, a ne da priča besmislice. Sve ovo je Zvezdina revija.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter