0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DA LI JE KONAČNO VREME ZA EVROPSKI PAZAR?: Dobrašinović sklapa tim za velika dela! (FOTO)

Objavljeno: 08.10.23 u 12:40

Lepi dani za tim kraj Jošanice.

Fudbaleri Novog Pazara su okviru 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekali neugodnu Vojvodinu i ostvarili trijumf rezultatom 3:1. Čak ni prekid od skoro sat vremena koji se dogodio zbog nereda navijača domaćeg tima nije omeo ‘plave’ da dođu do pobede i dokažu da mogu da se nosi sa najjačim timovima.

Godinama unazad Novi Pazara važi za nezgodnu ekipu i uvek je cilj gornji deo tabele i po mogućstvu neko mesto koje vodi u  Evropu. Dolaskom Siniše Dobrašinovića na kormilo kluba, kao mladog i perspektivnog trenera to je moguće. Čini se da je sklopio kockice, dolasci Laljića, Šćepovića i Sume ulivaju nadu pristlaicama kluba kraj Jošanice da će Evropa konačno doći i kod njih.

FOTO: Starsport

Pokazali su igrači Novog Pazara veliko zajedništvo ove sezone, a to se najbolje pokazalo na utakmici protiv Crvene zvezde. Bez obzira na poraz od 2:1, ‘crveno-beli’ su u drugom poluvremenu izgledali bledo, a Pazarci su čak mogli i do remija, samo ih nije poslužila sreća. Sezona je duga, a vreme je najbolji pokazatelj napornog rada.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter