0
AdmiralBet ABA Liga

ABA league round 2 match between kk Crvena Zvezda and KK Cedevita Olimpija, played at Stark Arena, 08.10.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

BRUTALNA PARTIJA CRVENE ZVEZDE: Cedevita Olimpija ‘ponižena’ u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.10.23 u 21:26

Zvezda opravdala ulogu favorita.

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su ekipu Cedevite Olimpije u okviru drugog kola AdmiralBet ABA lige u ‘Štark areni’ od 19:45. Slavili su ‘crveno-beli’ rezultatom 94:51.

Celo prvo poluvreme u potpunosti je pripalo ekipi Crvene zvezde, koja je postepeno gradila prednost.. Momenat kada se Zvezda ‘probudila’ šuterski, ekipa Cedevita Olimpije je počela da zaostaje, pa je na poluvremenu bilo 50:25.

Tamo gde su stali u prvom poluvremenu, nastavili su košarkaši Crvene zvezde u trećoj deonici. Gosti iz Ljubljane prosto nisu uspeli da uhvate ritam, a tome je posebno doprinela i izuzetno čvrsta odbrana čete Duška Ivanovića.

Iako je Zvezda u nekim momentima i odigrala dosta ‘sporije’ u napadu, Cedevita Olimpija prosto nije mogla da se vrati u ovu utakmicu. Poslednja deonica bila je puko odrađivanje posla za domaćina.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bio je Nedović sa 17 poena, Šabaz je dodao 15, a Tobi 13, dok se u poraženom sastavu istakao So sa 19 poena i osam skokova.

 

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter