0
Fudbal

FOTO: Twitter/Arsenal

ARSENAL POBEDIO SITI NAKON 2488 DANA U PL: Martineli uz pomoć Akea presudio ‘Građanima’!

Objavljeno: 08.10.23 u 19:55

Zaslužen trijumf ‘topdžija’.

Fudbaleri Arsenala dočekali su Mančester siti od 17:30 u okviru osmog kola engleske Premijer lige i ostvarili trijumf minimalnim rezultatom 1:0. Ovo je bila jedna jako tvrda utakmica, sa dosta taktičkih nadmudrivanja dvojice fudbalskih virtouza Pepa Gvardiola  i Mikela Artete.

Nakon prvih 45 minuta rezultat je bio 0:0 i ne baš toliko zanimljivo za gledanje. U drugom poluvremenu domaćin je bio konkretniji sa više elana i želje za pobedom. Pritisak koji su vršile ‘topdžije’ isplatio se u samoj završnici susreta, kada sa ivice kaznenog prostora šutirao Martineli, Ake prevario Edersona i nakon što se lopta odbila od njega završilo je u golu Sitija.

Nakon ovog trijumfa, Arsenal se nalazi na drugom mestu sa 20 bodova i nakon reprezentativne pauze gostuje Čelsiju u velikom derbiju Londona. Sa druge strane Mančester siti je nakon odličnog starta sezone doživeo krah i sada je na trećem mestu sa 18 bodova, a u sledećom kolu dočekuju Brajton.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter