1
Evroliga

FOTO: Starsport

‘ŽOC’ ZAVODI RED: Žestoko kaznio igrače zbog poraza od Makabija!

Objavljeno: 07.10.23 u 12:50

‘Crno-belima’ ne ide protiv izraelskog predstavnika.

Košarkaši Partizana započeli su takmičenje u Evroligi na teškom gostavnju u Tel Avivu protiv ekipe Makabija. Tim Željka Obradovića poražen je ubedljivim rezultatom 96:81 i neuspešno otvorili ovogodišnje izdanje ovog evropskog takmičenja. Nakon susreta, strateg ‘crno-belih’ je bio ljut na svoje igrače zbog nedovoljnog zalaganja na parketu.

Ekspedicija akutelnog prvaka AdmiralBet ABA lige imala let nazad za Beograd u petak ujutru u 6, a kada su vratili kući,  Obradović  je želeo da im očita lekciju za bolan poraz od Makabija. Naime, istog dana nakon povratka u prestonicu, ‘Žoc’ je uveče zakazao jak i naporan trening, tako da ih je lišio slobodnog dana. Valjda su igrači Partizana naučili lekciji i u budućnosti dati sve od sebe.

Naredna šansa za iskupljenje je protiv Krke u nedelju od 16 časova u drugom kolu ABA lige, dok će u narednom duelu u  Evroligi  odmeriti snage sa Asvelom u četvrtak od 20 časova.

18
6

1 Komentara

  1. Ne razumem zašto ih je Ostoja i zvao da igraju u Beogradu? Otkad smo mi sa njima toliki prijatelji? I oni nas ladno odj..u,ko pročitane novine. Pusti ih bre nek igraju gde hoće, oni su čudan narod, ni tamo ni vamo. Ja osim Pini Geršona, ne znam ni jednog veelikog sportskog prijatelja iz Izraela. Možda Miki Berkovic davno. Da su nam bar rekli hvala, nego boli ih uvo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter