0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SevillaFC

SEVILJA IZBEGLA EPSKU BRUKU: Andalužani umalo da izgube od totalnih autsajdera!

Objavljeno: 07.10.23 u 23:50

Bili su apsolutni favoriti

Fudbaleri Sevilje su na svom terenu na jedvite jade uspeli da izvuku nerešeno 2:2 protiv totalnog autsajdera ekipe Raja Valjekana u meču 9. kola španske La Lige.

Gosti su briljantno otvorili utakmicu i već nakon pola sata igre stekli dva gola prednosti na stadionu „Ramon Sančes Pishuanu“. U 21. minutu, lopta se srećno odbila do Oskara Valentina, koji ju je smestio u mrežu, donoseći svojoj ekipi prednost. Pet minuta kasnije, Raul De Tomas je majstorski proigrao Alvara Garsiju, a ovaj je efektnim lob udarcem nadmudrio golmana Nilanda za dupliranje vođstva.

Situacija je ostala nepromenjena sve do 50. minuta drugog poluvremena, kada je Đibril Sou fantastičnim udarcem iz daljine smanjio zaostatak. Kada su svi već mislili da će Rajo Valjekano odneti tri boda, Jusuf En Nesiri se pojavio na sceni. Marokanski napadač je uspeo da se izdigne iznad svih nakon kornera Ivana Rakitića i doneo važan bod svom timu.

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj odigrao je čitav meč za Sevilju, ali je dobio žuti karton tokom susreta. Marko Dmitrović nije bio u protokolu zbog povrede kolena.

Ovim remijem, Sevilja je stigla do osam bodova, što je dovoljno za 13. mesto pred naredni meč kod kuće protiv Reala. Rajo Valjekano je upisao četvrti uzastopni remi i trenutno

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter