0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

PROGNOZE OPET PROTIV JOKIĆA I DENVERA: ESPN smatra da će Nagetsi imati slabiju sezonu!

Objavljeno: 07.10.23 u 22:11

Ovako nešto postaje već dosadno

Prema prognozi poznatog sportskog medija ESPN, Denver Nagetsi, trenutni šampioni NBA lige, mogli bi da imaju lošiju regularnu sezonu u odnosu na prethodnu godinu. Iako su zadržali jezgro tima i dodali nekoliko novih igrača nakon gubitka važnog igrača Brusa Brauna tokom leta, novinar Kevin Pelton smatra da će Nagetsi imati izazovniju sezonu.

Pelton ističe da bi bilo iznenađujuće ako Nagetsi ne dostignu prošlogodišnjih 53 pobede, što ih je stavilo na prvo mesto Zapada. Gubitak Brauna, čije će minute verovatno podeliti novi izbori sa drafta, dodatno otežava situaciju za Denver. Takođe, Pelton primećuje da šampioni obično ne stavljaju veliki naglasak na regularni deo sezone, dok domaći teren u Denveru ima veći značaj nego na drugim mestima.

Ključna oslonac za Nagetse biće mladi igrač Kristijan Braun, koji ulazi u drugu godinu profesionalne karijere. Pored toga, dolazak veterana Džastina Holideja i očekivani bolji nastup Redžija Džeksona mogli bi da doprinesu timu. Ipak, Pelton predviđa da će Denver ostvariti 46 pobeda u regularnom delu sezone, što je manje u poređenju sa prošlom godinom.

Ova prognoza dolazi uoči početka nove NBA sezone, a prva utakmica Denver Nagetsa zakazana je za noć između 23. i 24. oktobra protiv Los Anđeles Lejkersa. Ostaje da se vidi kako će se Nagetsi nositi sa izazovima i da li će uspeti da demantuju ovakve prognoze tokom sezone koja je pred njima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter