0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

(POLUVREME) BEZ GOLOVA U HUMSKOJ: Partizan dominantan, Lučanci bez šansi! (FOTO)

Objavljeno: 07.10.23 u 19:18

Odlična igra ‘crno-belih’.

Fudbaleri Partizana dočekali su ekipu Mladosti iz Lučana od 18:30 u okviru 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:0, bez obzira na dominaciju domaćina, ipak su se gosti odlično brnaili.

Prvo poluvreme:

Partizan je od samog starta krenuo silovito, a već u 5. minutu su imali odlično priliku kada je lopta došla do Saldanje u kaznenom prostoru, on šutirao u padu i pogodio stativu. Uglavnom su ‘crno-beli’ dominirali tokom prvog dela i imali kontrolu igra, igralo se uglavnom na polovini gostiju.

Nova sjajna šansa za domaći tim bila je u 16. minutu kada je Natho uputio fantastičnu dugu loptu kad Saldanji u srce kaznenog prostora, a on primio loptu na lep način i u pokušaju da lobuje Stamenkovića loše je zahvatio i iskusni čuvar mreže je sprečio pogodak.

FOTO: Starsport

Odmah u narednom napadu Kalulu je sa desne strane uputio centrašut do Kanutea koji se nalazio na ivici šesnaesterca, a on opalio iz prve, ali pored stative. Lučanci su zapretili u 24. minutu kada je po levoj strani probio Udovičić i rešio da šutira umesto da uputi centaršut, ali je bilo bezopasno po Jovanovića pošto je lopta završila pored gola.

FOTO: Starsport

Ponovo su imali sjajnu priliku igrači Partizana u 30. minutu, kada je nakon nesmotrene reakcije na 20 metara od gola defanzivca  Mladosti Molsa, lopta dolazi do Antića na levoj strani, koji je šutirao pored desne stative. Fudbaleri Partizana dominirali su tokom čitavog prvog poluvremena, ali je nedostajala realizacija, međutim i defanzivci Mladost su bili na visini zadatka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter