0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED SUSRET SA KRKOM: ‘Moramo biti na neuporedivo boljem nivou!’

Objavljeno: 07.10.23 u 14:55

‘Veoma solidna ekipa, igraju brzo i borbeno.’

Košarkaši Partizana u u okviru drugog kola AdmiralBet ABA lige gostuje ekipi Krke sutra od 16 časova. Strateg ‘crno-belih’, Željko Obradović je pred ovaj susret istakao da moraju da budu maksimalno koncentrisani i na boljem nivou kako bi odigrali dobru utakmicu.

-Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bismo odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke – naveo je ‘Žoc’.

Pored Obradovića, svoja očekivanja izneo je i Balša Koprivica koji je rekao da je Krka solidna ekipa i da moraju da budu spremni na njihov domaći teren.

-Krka se vratila iz druge ABA lige i dobila prvu utakmicu protiv FMP-a. Veoma solidna ekipa, igraju brzo i borbeno tako da moramo tako da moramo biti spremni da dođemo na njihov domaći teren i punom parom započnemo meč – poručio je Koprivica.

Podsetimo, Partizan je svoje u učešće u regionalnom takmičenju započeo pobedom nad Mornanom rezultatom 110:78, dok je Krka savladala FMP 99:97 nakon produžetaka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter