0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

IVANOVIĆ PORUČUJE PRED CEDEVITU: ‘Opasan protivnik, potrebna nam je puna koncentracija!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.10.23 u 15:25

‘Pozivam navijače da dođu i podrže nas.’

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19:45 u ‘Štark areni’ dočekuju ekipu Cedevite Olimpije u okviru drugog kola AdmiralBet ABA lige. Svoja očekivanja pred ovaj duel izneo je strateg tima sa Malog Kalemegdana, Duško Ivanović koji je naveo da je slovenački tim opasan protivnik predvođen iskusnim trenerom.

– Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi – istakao je on.

Dodao je da im je potrebna puna koncentracija na ovom susretu i pozvao je podršku u što većem broju.

– Potrebna nam puna koncentracija u ovom meču, visok intenzitet koji tražim od momaka i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku, što uvek kažem, sve mnogo, mnogo lakše – poručio je Ivanović.

Pored Duška Ivanovića na konferenciji je govorio i Stefan Lazarević koji je rekao da su dobro počeli i da žele da nastave u istom ritmu.

FOTO: Starsport

– Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je ABA liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi – jasan je Lazarević.

Podsetimo, ‘crveno-beli’ su u prvom kolu regionalnog takmičenja savladali Igokeu u gostima rezultatom 81:63, dok je Cedevita bila bolja od Mege 89:87.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter