0
Fudbal

FOTO: Twitter/Inter

INTER PONOVO PROSIPA BODOVE: Imali dva prednosti protiv Bolonje, pa na kraju posustali!

Objavljeno: 07.10.23 u 17:55

Pad forme.

Fudbaleri Intera dočekali su ekipu Bolonju u okviru osmog kola Serije A od 15 časova i remizirali rezultatom 2:2. Tim Simonea Inzagija je nakon furioznog starta sezone i senzaconalne pobede protiv Milana od 5:1 krenuo da posustaje, pošto su u prošlom kolu poraženi od Sasuola 2:1.

Neroazuri’ poveli su već u 11. minutu kada je na asistenciju Čalhanoglua precizan bio Frančesko Aćerbi, da bi nakon svega dva minuta Lautaro Martinez udvostručio prednost. Tada se činilo da izabranicima Tijaga Mote preti totalna katastrofa, ali nadu svom timu vratio je Orsolini sa bele tačke u 19. minutu koji postiže četvrti gol na drugoj utakmici za redom.

U drugom poluvremenu potpuno bledo izdanje Intera, pa su igrači Bolonje to iskoristili i u 52. minutu golom Zirkza stižu do rezultatskog egala. Mogli su gosti do poptunog preokreta, ali nisu imali dovoljno sreće, a rezultat se do kraja susreta nije menjao.  Interu se sada drma vodeća pozicija, a u narednom kolu gostuju ekipi Torina

Ekipa Bolonje je na osmom mestu sa 11 bodova, a sledeći susret igraju protiv Frozinonea na domaćem terenu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter