0
Fudbal

FOTO: Twitter/Borussia Dortmund

EFIKASNO POPODNE U BUNDESLIGI: Štutgart za vodeću poziciju, ‘Milioneri’ bolji Uniona Berlina!

Objavljeno: 07.10.23 u 18:50

Odličan dan za ljubitelje fudbala.

Fudbaleri Štutgarta dočekali su Volfzburgu okviru sedmog kola nemačke Bundeslige i ostvarili trijumf rezultatom 3:1 popeli se na prvo mesto na tabeli. Gosti su poveli golom Gerharta u 34. minutu, a do kraja prvog dela ostao je taj rezultat na snazi. U drugom poluvremenu videli smo pravu dramu i sjajno izdanje domaćih fudbalera.

Girasi je izjednačio iz penala u 66. minutu. Samo dva minuta kasnije se sjajno snašao na dodavanje Furiha u 78. minutu, a konačnih 3:1 je Girasi postavio u 82. minutu svojim drugim golom na susretu.

Slično nešto viđeno je na meču između Borusije Dortmund i Union Berlina. Izabranici Edina Terzića došli su do vođstva u sedmom minutu golom Fulkruga, da bi Union Berlin do kraja poluvremena preokrenuo golovima Gosensa u devetom i Bonućija u 31. minutu.

U drugom delu totalna dominacija Dortmunda i novi preokret. Za izjednačenje pogodio je Šloterbek je na asistenciju Nmeha u 49. minutu. ‘Milionere’ je do nove prednosti doveo Brand u 54. minutu, a konačnoh 4:2 postavio je  Rajerson u 71. minutu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter