0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Partizan and Mladost Lucani at stadium Partizan (JNA) on October 07, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DULJAJ ODUŠEVLJEN POTEZOM TRENERA MLADOSTI: „To što je uradio je ono što je potrebno srpskom fudbalu!“

Objavljeno: 07.10.23 u 21:50

Pričao je i o pobedi svog tima

Nakon pobede Partizana oglasio se trener crno-belih Igor Duljaj čija je ekipa uspela da ostvari osmu pobedu u nizu u domaćem prvenstvu.

Oni su večeras bili bolji od Mladosti iz Lučana sa 2:0, a Duljaj je nahvalio potez svog kolege Igora Savića, koji je u startnih 11 ubacio dvojicu mladih igrača – Sremčevića i Veličkovića.

Hrabar potez da je ubacio dva mlada igrača, to je ono što je potrebno srpskom fudbalu. U defanzivi su odlično igrali, imali smo problem da probijemo. Dali smo gol koji je potomotvorio meč. Igrači su bili strpljivi, znali smo šta hoćemo, sada ide pauza da se igrači odmore i hvala publici koja je bila fenomenalna – rekao je Duljaj koji se osvrnuo i na mlade igrače Partizana:

Ja sam uvek za mlade igrače, ali morate da imate u vidu da je teško i rezultat i mladi igrači. Postepeno ulaze, Ilić je dobio poziv za rerezentaciju Srbije. Polako ih ubacujemo, da ne izgore.

Trener Lučanaca Igor Savić je bio kratak.

Moglo je bolje, prvo poluvreme smo uspevali da odbranimo napade Partizana. Dobro smo ušli u drugi deo igre, pokušali smo da se odbranimo i da čekamo brz napad, došao je penal iz neke naše greške, kao i kod drugog gola. Zaslužena pobeda Partizana i čestitam im.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter