0
Ostali sportovi

FOTO: Starsport

DERBI PRIPAO PARTIZANU: Crno-beli posle velike borbe srušili Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 07.10.23 u 21:20

Izuzetan nastup za tim iz Humske

Rukometaši Partizana dominirali su u večitom derbiju petog kola Superlige Srbije, pobedivši Crvenu zvezdu rezultatom 31:27 (16:11).

Partizan je od samog početka kontrolisao utakmicu uz podršku svojih navijača, stvarajući konstantnu prednost od oko pet golova, što je praktično rešilo pitanje pobednika ovog važnog susreta.

U ovoj ubedljivoj pobedi, Uroš Kojadinović je briljirao sa impresivnih 12 golova, od kojih je sedam postigao iz igre, dok je pet golova realizovao iz sedmeraca. Pratili su ga Peštić sa sedam golova i Šotić sa šest postignutih pogodaka.

Sa druge strane, najefikasniji igrač u timu Crvene zvezde bio je Borislav Urta sa šest postignutih golova. Šljukić, Pavlović i Kolundžić su se takođe istakli sa po četiri pogotka, ali to nije bilo dovoljno da se suprotstave ubedljivoj igri Partizana.

Ova pobeda označava četvrtu pobedu Partizana u pet odigranih kola, dok je Crvena zvezda nakon početne pobede nad Obilićem vezala četvrti uzastopni poraz, što ih stavlja pred izazov da se vrate u formu i pronađu pobednički ritam u nastavku takmičenja.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter