0
AdmiralBet ABA Liga
KK Budućnost - KK Mornar

FOTO: ABA liga

BUDUĆNOST PREGAZILA MORNAR: Barani doživeli debakl uprkos bizarnoj statistici koja je bila na njihovoj strani!

Objavljeno: 07.10.23 u 22:55

Zanimljiva utakmica na Primorju

Košarkaši Budućnosti ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju u Baru, savladavši ekipu Mornara rezultatom 87:61. Ova važna pobeda označava drugi uzastopni trijumf za Budućnost u prvenstvu.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Makinli Rajt sa 16 poena, dva skoka i četiri asistencije, dok su Flečer Megi i Brendon Pol dodali po 12 poena. Sa druge strane, Aleks Gavrilović se istakao kod domaćeg tima sa 14 poena i osam skokova, dok je Marko Kovačević postigao 13 poena.

Mornar je uspevao da drži priključak tokom većeg dela meča, ali je Budućnost dominirala u poslednjoj četvrtini, razbijajući protivnika sa čak 17 poena razlike. I pored činjenice da su imali čak 22 slobodna bacanja više od gostiju (29 naspram sedam), Mornar nije uspeo da se izbori sa nadmoćnom igrom Budućnosti.

Ovo je druga pobeda za Budućnost u prva dva kola prvenstva, a predstojeći duel sa Krkom u Podgorici obećava još uzbuđenja za navijače. Sa druge strane, Mornar ostaje bez pobede i nastaviće da traži svoju prvu pobedu u narednom meču protiv Zadra.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter