0
ATP

FOTO: Roland-Garros @rolandgarros/ Twitter

RUD BIRAO IZMEĐU ĐOKOVIĆA I NADALA: „Znam da si ga pobeđivao mnogo puta, ali Rafa je bolji“! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 08:21

Norvežanin je dao prednost Nadalu ovoga puta

Trenutno se igra pretposlednji masters u sezoni, u Šangaju. PR tim turnira napravio je anketu, u kojoj se provuklo pitanje „Ko je bolji u golfu – Novak ili Rafa„?

Norveški teniser i finalista tri Grend slema, Kasper Rud, izneo je svoj stav na ovu temu. Rud je rekao da je ranije igrao golf sa španskim teniserom na Majorci i da je svaki put izgubio. Iz tog razloga, njegov odgovor je bio očekivan.

Rafa, Rafa je bolji. Izvini Novače, ali… Pobeđivao si Rafu mnogo puta na (teniskom) terenu, ali ga ne bi pobedio i u golfu. Moraće da živi sa tim – rekao je Rud.

Đoković je nedavno nastupio na Rajder kupu a Kasper je takođe trebao da bude deo njegovog tima, ali je učestvovao na turniru u Pekingu.

Oni su me pitali da budem deo Ol-star meča u kom je Novak igrao i bilo mi je jako žao što sam morao da ih odbijem jer sam igrao u Pekingu. Bilo je zabavno videti Novaka, njegov zamah je bolji nego što sam očekivao – dodao je Rud.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter