0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ POSLE HEROJSKOG BODA: „Ovo je za sve koju su rekli da ćemo se obrukati“!

Objavljeno: 06.10.23 u 11:45

Trener srpske ekipe bio je ponosan na svoje izabranike 

Fudbaleri TSC-a uspeli su da dođu do prvog evropskog boda u grupnoj fazi u istoriji kluba. Srpski tim je odigrao u Bačkoj Topoli nerešeno protiv Olimpijakosa 2:2 u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Gubilia je četa Žarka Lazetića 2:0 ali je uspela da dođe do povoljnog rezultata golom Miloša Pantovića u 90. minutu. Lazetić je posle meča izneo svoje utiske, vidno zadovoljan.

– Od primljenog gola. To je bila barijera, respekt prema Olimpijakosu. Bili smo stegnuti, promenili smo raspored onda i ofanzivno i defanzivno, to nam je donelo benefit. Rekao sam igračima u svlačionici da osećam da će biti dobro. Pokušavali smo i pokušavali i eto, velika stvar. Da kažem da TSC nije zadovoljan bodom protiv Olimpijakosa, eto… Nismo hteli da kažemo da nam je uteha dosta, nego smo uzeli nešto. Evo za srpski fudbal je veliki uspeh, za one sve koji su se brinuli da ćemo se brukati. Uzeli smo jedan bod i potrudičemo se da uzmemo još – rekao je Lazetić za „Arenu Sport„.

 

FOTO: STARSPORT

 

Rekao je da je Pantović pokazao da će biti veliko pojačanje ove sezone.

– Dobro su ušli svi, treba se adaptirati na utakmicu. Pantović nije počeo utakmicu jer je u Lučanima igrao 90 minuta. Pokazao je da je veliko pojačanje, evo sada je dao gol i sigurno ćemo to značiti za nastavak – zaključio je Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter