0
Košarka

FOTO: twitter/@NBAHistory

EMBID OBRAZLOŽIO SVOJ IZBOR: „Želim da moj sin zna da sam za njega igrao OI“!

Objavljeno: 06.10.23 u 09:45

„Želeo sam više vremena ali sam dobio krajnji rok“

Aktuelni MVP najjače lige sveta i centar Filadelfije, Džoel Embid, saopštio je juče da će nastupati za reprezentaciju SAD-a na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Podsećamo, Embid je birao između domovine, Kameruna, Francuske i Amerike. Nakon što su mnogi osudili njegov izbor, stameni centar je odlučio da javi i obrazloži zašto je izabrao Ameriku.

– Bilo je teško, dopadale su mi se sve tri opcije. Sa svojom domovinom (Kamerunom), koju mnogo volim… Ali zaista želim da učestvujem na olimpijskim igrama – to mi je bio cilj i san. Dodajte činjenicu da je moj sin Amerikanac, ovde sam već dugo i u poslednjih nekoliko godina donosim odluke na osnovu porodice. Francuska je uradila ono što je rekla da hoće, i to zaista cenim. Odluka je bila teška, želeo sam da uzmem što je moguće više vremena, ali dobio sam krajnji rok. Na kraju sam zadovoljan odlukom – istakao je Džoel.

 

 

Da li je doneo pravu odluku, vreme će pokazati…

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter