1
Domaći fudbal

FOTO. FK Partizan

DULJAJ PRED MEČ SA LUČANCIMA: ‘Izuzetno teška utakmica sa jednom iskusnom ekipom!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.23 u 17:05

Poziva na podršku u što veće broju.

Fudbaleri Partizana sutra od 18:30 dočekuju ekipu Mladosti iz Lučana u okviru 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Strateg tima iz Humske, Igor Duljaj rekao je pred ovaj susret da su gosti jedna veoma iskusna ekipa da će biti teška utakmica.

Biće ovo izuzetno teška utakmica iz prostor razloga, zato što je to susret pred pauzu. Imaju iskusnu ekipu, od golmana  Stamenkoviča, Miloševića koga još pamtim iz Ukrajine, odličan tim. Oni dolaze bez opterećenja, uspeli su da uzmu bodove ekipi TSC-a, koja igra Evropu i koja je uzela bod ekipi Olimpijakosa. Verujem da će doći ovde da se nadigravaju sa Partizanom – započeo je.

Dodao je da se cilj osvjanje tri boda.

Naš cilj je da osvojimo tri boda, poštujemo ekipu Mladosti, koja je po tradiciji uvek nezgodan protivnik. Ono što je najvažnije je kako ćemo mi da uđemo u meč. Ovakva utakmice koje se igraju pred reprezentativnu pauzu su najteže za Partizan.  Kolega Igor Savić odlično radi sovj posao, oni dolaze bez opeterećenja ovde, dosta golova daju iz prekida, tako da mormao da obratimo pažnju na taj detalj – jasan je on.

Poziva na podršku u što većem broju,

Ono što je takođe važno, nama je potrebna podrška sa tribina, najviše igračima, jer kad ne ide oni će biti ti koji če nam dati vetar u leđa. U prethodnih nekoliko utakmica smo dovodili navijače do stresa, gubili pa okretali, nadam se da će sutra biti drugačije. Nema opuštanja, maksimalno smo skoncentrisani – poručio je strateg Partizana,

Raduje me što smo stvorili dosta šansi, ali moram da kažem da je Napedak napravio veliku pauzu do te utakmice i da su izgubili kontinuitet, možda je to jedan od razloga što nisu igrali na nivou. Pozitivno je što stvaramo dosta šansi, što smo opasni po protivnički gol i naravno uvek raduje ako utakmicu dobijete bez primljenog gola – naveo je Duljaj.

0
0

1 Komentara

  1. Mladost igra vrlo gubo i bezobrazno! Gledao sam ih kuci protiv N. Pazara, zaista su preterali sa grubostima, a i sudija je to tolerisao. Nadam se da je za onako delenje „pravde“ zasluzio najmanje 2-3 meca da ne sudi!
    Ipak, mislim da ne smeju tako igrati u gostima, pogotovo na JNA. Naravno, igrace bunker pa treba igrom preko krila i dobrim pozicioniranjem u prekidima razbiti njihov „krcag“.
    Duljaj ima karijernu priliku sa Partizanom da napravi cudo nevidjeno, neka mu uzor i model igre bude Nordsjeland. Video je dobro kako se igra i sta treba da primeni u Partizanu. Neka i 100 puta pogleda te meceve sa njima! Uvek ce imati sta uociti i nauciti!
    Permanentni aktivizam,bez setanja po terenu i bez balkanskog modela igre sa „carinjenjem“ lopte, igraci igraju kao da su automatizovani, kad krenes da ih blokiras oni su vec dodali loptu drugom otkrivenom igracu. Ono u zivotu video nisam,kakva preciznost u passingu, takva igra se pravi i strasno podize vrednost igraca,ali treba je izgraditi. Tog trenera Danaca, zapamtite njegovo ime, ako ikada Partizan bude imao sansu da ga dovede, neka ne zali para za to! Ja bih mu sutra dao 2M evra da vodi nash tim tri godine!
    Dakle, Partizane, od prve minute JURISH! Razbijte tu seljacku igru gostiju. Dobra su oni ekipa, ali im grubost ne sme proci na Stadionu nase slave! Samo Partizan!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter