0
Odbojka

FOTO: OSSRB

BEZ ŠANSI: Srpski odbojkaši pretrpeli više nego ubedljiv poraz!

Objavljeno: 06.10.23 u 21:17

Velika šteta.

Muška seniorska reprezentacija Srbije pretrpela je drugi poraz na turniru B grupe kvalifikacija za OI 2024. u Tokiju. Japan je danas po našem vremenu, u 5. kolu B grupe u dvorani Jojogi, pobedio Srbiju sa 3:0, po setovima 25:17, 25:14 i 25:22, posle 71 minuta igre.

Izuzetno borbeni Japanci odigrali su sjajan meč nošeni podrškom 10 360 navijača u dvorani Jojogi i slavili protiv Srbije u meču u kome su izabranici Igora Kolakovića pokušavali da ugroze rivala, ali samo je na tome i ostalo.

Menjao je Kolaković i tražio pravu postavu, videla se i kod igrača želja da odigraju bolje i pariraju domaćinu, ali večeras to praktično nije bilo moguće. Odlični servisi, po običaju fantastična igra u odborani upotpunjeni silovitim napadima bili su večerašnji prikaz igre Japana u najkraćem.

Srbija je porazom od Japana šanse za plasman na jedno od prva dva mesta svela u domen teorije, ali dok god postoji mogućnost treba se boriti.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter