0
Košarka

Nikola Jovic during the friendly match between Serbia and Puerto Rico at Stark Arena on August 16, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKE VESTI IZ AMERIKE: Majami produžava ugovor sa Nikolom Jovićem!

Objavljeno: 05.10.23 u 16:33

Srbin ima priliku da se nametne

Srpski košarkaš Nikola Jović ostaje deo Majami Hita i u narednoj sezoni, kako je zvanično potvrđeno danas od strane kluba. Ova odluka usledila je nakon što je ekipa odlučila da iskoristi klupsku opciju i produži ugovor sa mladim igračem do sezone 2024/2025, stavljajući tačku na sve spekulacije o njegovom potencijalnom prelasku u drugi tim.

Ovog leta, mnogo se spekulisalo o mogućem transferu Jovića, posebno kao zamene za Demijana Lilarda u Portlandu, međutim, taj potez sada je postao prošlost. Lilard je na kraju odlučio pridružiti se Milvoki Baksima, čime su svi pregovori sa Portlandom propali.

Nikola Jović privukao je pažnju javnosti tokom nedavno završenog Svetskog prvenstva gde je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju. Trener Majami Hita, Erik Spolstra, imao je samo reči hvale za mladog košarkaša, naglašavajući njegov doprinos ekipi i talenat koji poseduje.

Iako je prošla sezona bila Jovićeva ruki godina, gde je odigrao 15 utakmica sa prosekom od 5,5 poena po meču, uključujući i učešće u velikom finalu protiv Denver Nagetsa, klub veruje da će se mladi igrač nastaviti razvijati i doprinositi uspesima Majami Hita u narednoj sezoni Evrolige. Ostanak Nikole Jovića u timu sada je zvanično potvrđen, dajući navijačima razlog za optimizam uoči početka nove sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter