0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

UGRINIĆ NAKON GOLA: „Ostvario mi se san“!

Objavljeno: 05.10.23 u 08:21

Izjava čoveka koji je utišao Marakanu na startu drugog poluvremena

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da dođu do prve pobede u ovosezonskom izdanju Lige šampiona. Aktuelni šampion Srbije odigrao je 2:2 protiv Jang Bojsa pred krcatim tribinama stadiona „Rajko Mitić„.

Vodila je četa Baraka Bahara nakon prvih 45 minuta ali je sav trud pao u vodu za samo 100 sekundi. Odmah, u 47. minutu, Filip Ugrinić je pobegao odbrani domaćih, „bocnuo“ nemoćnog Glazera i tako rastužio 47 hiljada prisutnih navijača.

Ugrinić je nakon završetka meča govorio za srpske medije. On je istakao kako mu se ostvario dečački san da zaigra na „Marakani„.

Bila je teška utakmica ovde na Marakani. Danas mi se ostvario san. Uživao sam u atmosferi, na kraju odličan rezultat 2:2. Oni su nas bili stisli poslednjih 20 minuta, mi smo bili pasivni tako da su zaslužili taj gol.

Objasnio je nešto slabiji početak svoje ekipe.

Po mom mišljenju nije se to desilo u drugom poluvremenu nego krajem prvog. Imali smo i tada jednu dobru šansu. Mislim da mo dobro ušli u to drugo poluvreme… Generalno bilo nam je potrebno dvadesetak minuta od početka meča da se naviknemo na atmosferu, na stadion… Posle je išlo dobro. Tako da smo posle iz dve šanse posle dali dva gola.

 

BELGRADE, SERBIA – OCTOBER 04: Filip Ugrinic (L) of Young Boys scores the goal near Marko Stamenic (R) of Crvena Zvezda during the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

 

Znao je šta njegov tim čeka u Beogradu.- Da, jesmo, znali smo… Danas mi je bila cela porodica ovde. Čuo sam, nikad nisam bio pre na ovom stadionu ali sam navijao nekad za Zvezdu tako da je ovo bio specijalan momenat za mene.Očekuje drugačiju utakmicu u Švajcarskoj.

Kako su mediji ovde pisali o Zvezdi tako su i tamo u Švajcarskoj o nama, kako nam je ovo važna utakmica. Delimo bodove, idemo dalje… Mislim da će ipak biti drugačija utakmica kod nas kući, neće biti ista atmosfera kao ovde, ali biće interesantno.

 

 

Uspeo je Ugrinić da razmeni par reči i sa fudbalerima srpskog tima nakon utakmice.

Da, stigao sam sa nekima da pričam posle utakmice, razmenio sam i dres sa Kataijem. Lepa uspomena.

Voleo bi jednog dana da zaigra za Crvenu zvezdu.

Voielo bih, kao dete sam nosio taj dres. Otac mi je zvezdaš, drugovi, porodica, svi su zvezdaši. Bilo bi lepo, ali nikad se ne zna.

 

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter