0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 04: Filip Ugrinic (L) of Young Boys scores the goal near Marko Stamenic (R) of Crvena Zvezda during the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TRENUTAK ZA ISTORIJU: Crvena zvezda protiv Jang Bojsa došla do velikog jubileja!

Objavljeno: 05.10.23 u 16:55

Podatak za ponos srpskog fudbala

Fudbalski klub Crvena zvezda obeležio je značajan jubilej u istoriji kluba odigravši 100. meč u Ligi šampiona. Crveno-beli su se suočili sa švajcarskim timom Jang Bojs i ostvarili nerešen rezultat od 2:2, što je omogućilo ekipi Baraka Bahara da osvoji svoj prvi bod u ovogodišnjem izdanju ovog prestižnog takmičenja.

Utakmica je bila posebno značajna jer su igrači sa Marakane postigli dva gola, približavajući se još jednom velikom jubileju – 200 golova u Ligi šampiona. Tokom svoje istorije, Crvena zvezda je učestvovala na ukupno 153 utakmice, uključujući i kvalifikacije, sa ukupnim bilansom od 70 pobeda, 47 poraza i 36 nerešenih rezultata.

Ovaj rezultat pokazuje kontinuiranu posvećenost i kvalitet ovog kluba u jednom od najprestižnijih fudbalskih takmičenja u Evropi. Navijači su s nestrpljenjem iščekivali ovu utakmicu, a igrači su opravdali očekivanja hrabrom igrom i postignutim golovima.

Naredni izazov za crveno-bele biće utakmica protiv Lajpciga na gostujućem terenu, zakazana za 25. oktobar sa početkom u 21 čas. Klub se nada nastavku uspešnih nastupa i daljem napretku u ovom takmičenju dok nastavljaju da brane boje Crvene zvezde u Ligi šampiona.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter