0
Evrokupovi
Delije

FOTO: Starsport

ŠVAJCARCI SE PODSMEVAJU DELIJAMA: „Nisu uopšte uplašili igrače, pa čak su i Izraelci bolji od njih“!

Objavljeno: 05.10.23 u 13:34

Imali su crveno-beli i bolju podršku ruku na srce.

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Jang Bojsa 2:2 u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona. Srpski tim je u ovom meču vodio, pa onda gubio i na kraju došao do, kako se čini, zasluženog boda.

Ipak, utisak je, da je atmosfera bila nešto slabija nego inače, osim vrhunskog korea preko celog stadiona, deluje da osim severne tribine ostatak stadiona nije ispunio domaći zadatak, a to su konstatovali i švajcarski mediji, tačnije Bilk.

– Jako izdanje Jang Bojsa na Marakani! Ipak, ostaje gorak ukus. Jer su momci iZ Berna propustili pobedu primivši gol u 88. minutu. Zbog velike greške inače odličnog golmana Antonija Raćiopija. Otvorio je bliži ugao Bukariju. Greška koja nije smela da se dogodi. Šteta. Sve u svemu, bod može biti zlata vredan u borbi za treće mesto.

Deluje da su se zamerili Delijama nakon ovakvih reči.

 Još nešto o početku meča. Ni koncert zvižduka Delija, žestokih navijača Crvene zvezde, kada su momci Jang Bosa izlazili na teren kroz takozvani tunel, da bi se zagrevali pred početak meča, nije stvarno bio zastrašujući. Tako je bilo i na početku. Čak i u Beogradu, kuva ase na vodi. Navijači Makabija u Haifi bili su definitivno glasniji – navodi se u Bliku.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter