0
Evroliga

Shabazz Napier during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague Media Day at Aleksandar Nikolic Hall on September 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SREĆOM, LAŽNA UZBUNA: Crvena zvezda na kraju ipak može da računa na Nejpira i Jaga za Asvel!

Objavljeno: 05.10.23 u 18:55

Nastala je mala konfuzija

Iznenađujuća vest stigla je iz tabora Crvene zvezde, dok je klupski fanatizam oživeo. Šabaz Nejpir, košarkaš čije ime nije bilo prisutno na semaforu „Štark Arene“ prethodnih dana, ipak će biti deo ekipe na prvom meču u novoj sezoni Evrolige protiv francuskog vicešampiona Asvela.

Ranije se činilo da će Nejpir biti odsutan, budući da njegovo ime nije bilo među igračima na semaforu tokom treninga, što je izazvalo zabrinutost među navijačima. Međutim, klub je danas potvrdio da će Nejpir igrati na ovom važnom susretu.

Nejpir se našao u grupi igrača koji nisu učestvovali na početku ABA lige protiv Igokee u Laktašima, zajedno sa Adamom Hangom, Dejanom Davidovcem i Nemanjom Bjelicom. Iako se ranije prenelo da Nejpir nije igrao iz predostrožnosti, s obzirom na povredu, čini se da je njegov povratak na teren stigao u pravom trenutku za Crvenu zvezdu.

Osim Nejpira, na terenu će biti i Jago Dos Santos, koji je takođe bio pod znakom pitanja, ali se pojavio na treningu sa ekipom. Takođe, Dejan Davidovac se oporavio od stomačnih problema i spreman je za svoj prvi evroligaški meč u crveno-belom dresu nakon povratka iz Rusije.

Očekuje se da će prisustvo ovih ključnih igrača dodatno ojačati tim Crvene zvezde, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju početak meča protiv Asvela i nadaju se pobedi koja će obeležiti početak nove sezone Evrolige.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter