2
Evrokupovi

Mitar Mrkela during the Milos Degenek promocija promotion FK Crvena Zvezda at stadium Rajko Mitic (Marakana) on July 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA NAKON JANG BOJSA: „Bili smo bliži pobedi, ništa ne zameram momcima“! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.23 u 09:50

Mrkela ističe da je remi ipak realan rezultat

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Jang Bojsa 2:2 u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona. Srpski tim je u ovom meču vodio, pa onda gubio i na kraju došao do, kako se čini, zasluženog boda.

Svoje viđenje meča, izneo je i sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela. On smatra da je rezultat realan, nakon svega viđenog u 100 minuta fudbala.

Rezultat je realan, bilo je perioda dobre igre oba tima, prvo smo mi vodili, pa su oni. Bilo je trenutaka kada sam mislio da je Jang Bojs dosta bolji, a onda posle drugog gola njihovog zaigrali smo stvarno dobro, izjednačili, mogli smo i da pobedimo – rekao je Mrkela.

Ne zamera ništa svojoj ekipi i ističe da su za nijansu bili bliži pobedi.

Ne mogu ništa da im zamerim, dali su sve od sebe, kada se podvuče crta bili smo bliži pobedi. To govori i neka statistika, koja pokazuje da smo imali i poneki šut više, da je njihov golman imao odbranu više. To potvrđuje ovo što pričam.

 

FOTO: STARSPORT

 

Za kraj, Mrkela ističe da će „crveno-beli“ biti sve bolji kako takmičenje bude odmicalo.

To da li sam zadovoljan ili nisam znaćemo na kraju takmičenja. Odnosno, da li ćemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. I dalje smo u igri, u ravni sa Jang Bojsom, čekaju nas još četiri utakmice, mislim da kako takmičenje bude odmicalo da ćemo biti sve bolji – zaključio je Mrkela.

 

2
7

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter