0
Evroliga

FOTO: Starsport

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU PRED ASVEL: Duško Ivanović ostao samo sa Teodosićem na pleju!

Objavljeno: 05.10.23 u 18:11

Sigurno će biti nekih rotacija

Košarkaški tim Crvene zvezde suočiće se sa izazovom na početku nove sezone, budući da će biti oslabljen neigranjem dvojice ključnih igrača na prvom meču protiv Asvela. Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos neće biti deo tima na terenu „Štark Arene“.

Na semaforu u areni neće biti njihovih imena, što je znak da se neće naći u 12 igrača na koje računa trener Duško Ivanović. Nejpir je jedan od četvorice igrača koji nije nastupio na početku ABA lige protiv Igokee u Laktašima, zajedno sa Adamom Hangom, Dejanom Davidovcem i Nemanjom Bjelicom. Prethodno je rečeno da Nejpir nije učestvovao u tom meču iz predostrožnosti, iako se oporavio od povrede, međutim, čini se da situacija nije potpuno rešena. Za razliku od Nejpira, Davidovac se oporavio od stomačnih problema i spreman je za svoj prvi evroligaški meč u crveno-belom dresu od povratka iz Rusije.

Drugi važan igrač koji neće biti na terenu je Jago Dos Santos, plejmejker čije odsustvo nije objašnjeno do sada. Očigledno je da će trener Duško Ivanović morati da se osloni na iskusnog Miloša Teodosića da predvodi tim u ovom ključnom meču.

Navijači i tim se nadaju da će se Nejpir i Dos Santos brzo vratiti na teren kako bi doprineli uspesima Crvene zvezde u ovoj sezoni Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter