0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

KIRJOS KOD MAJKA TAJSONA: „Đoković je najbolji svih vremena, ljudi ga ne cene dovoljno“! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.23 u 08:50

„Federer je činio da se osećate kao g***o, istakao je Australijanac.

Jedan od najvećih šoumena na ATP turu, Nik Kirjos, gostovao je u podkastu legendarnog boksera, Majka Tajsona, gde je govorio o svakojakim temama. Tako se nije mogla izbeći ni GOAT konverzacija.

Kirjosa su upitali protiv kog igrača mu je bilo najteže da igra a Australijanac je ko iz topa rekao Federer.

Kada sam se pojavio na turu, dobio sam priliku da odigram protiv svakakog člana velike trojke. Protiv Nadal sam uvek igrao svoj najbolji tenis. Slično je kao i u boksu „Stil pravi borbe“. Najteže je bilo protiv Federera, pošto je uvek bio agresivan i nije vam dao prostora da dišete. Ćesto sam se osećao kao g***o – rekao je Nik.

Nakon toga je dodao da je srpski teniser, Novak Đoković, definitivno najbolji teniser u istoriji „belog sporta“.

Mislim da je Đoković najboljih svih vremena. Ima 24 slema i mislim da će uzeti još nekoliko, to je šašavo. Mislim da ne ga ne cene koliko bi trebalo. Na Turu je skoro 20 godina, dopada mi se ta dugovečnost.

Posebno je istakao značaj tima koji ga okružuje.

Zato je tim bitan, da imaš fizioterapeuta koji putuje sa tobom, da se pobrineš i da imaš neki rad u teertani. Teško je jer ima dana kada teniski meč može da traja i pet sati. Igrao sam mečeve koji su trajali skoro pet sati. Fizički ste u redu, ali mentalno ste iscrpljeni. I to treba uraditi sedam puta da bi se osvojio grend slem. To je jedna od najtežih stvari da se urade – zaključio je Nik.

Ovaj deo intervjua možete pogledati između 18:35 i 20:35.

 

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter