0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ISTORIJA U BAČKOJ TOPOLI: Prvi bod za TSC u Evropi – Pantović je heroj! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.23 u 20:38

Herojska partija domaćina!

Fudbaleri TSC-a večeras su na svom stadionu dočekali ekipu grčkog Olimpijakosa u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope. 

TSC (3-5-2): Ilić – Ćalušić, Stojić, Antonić – Cvetković, Radin, Stanić, Đakovac, Petrović – Jovanović, Rakonjac

FOTO: STARSPORT

Olimpijakos (4-2-3-1): Pasalakis – Rodinei, Recos, Entoi, Kini – Heze, Kamara – Masouras, Fortunis, Podens – El Kabi

Mnogo bolje su gosti otvorili utakmicu, pretili su timu iz Bačke Topole, ali je odbrana Žarka Lazetića uspevala da odbije sve nalete vidno motivisanog rivala.

Jedini gol u prvom delu susreta viđen je u 16. minutu utakmice.. Asistenciju Podensa u gol je pretvorio Masuras, ofanzivni vezista grčkog velikana.

Baš kao i u prvom poluvremenu, najveće probleme TSC-u je na startu drugogo poluvremena pravio Podens. Ovog puta se on našao u ulozi strelca, dok je asistenciju upisao preiskusni Fortunis.

Ipak, da ovaj tim TSC-a ima srce, pokazali su u 63. minutu, kada su uspeli da smanje prednost gostiju. Asistirao je Jovanović, dok se u ulozi strelca našao pouzdani vezista, Ifet Đakovac.

Veliku nadu domaćinu doneo je Ndoj, kada je kao poslednji igrač odbrane napravio prekršaj, te zaradio direktan crveni karton. Igrao se 72. minut utakmice.

Inicijativa domaćina isplatila se u 91. minutu, kada je asistenciju sjajnog Stojića u gol pretvorio Miloš Pantović.

TSC – OLIMPIJAKOS 2:2

 

Пласман обезедио Sofascore

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter