0
Evroliga

Boris Dallo Luka Mitrovic KLS Kosarkaska Liga Srbije finale play off 1. utakmica Crvena Zvezda - Partizan Jun 12. 2015. Beograd, Srbija, (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

IMA LI MILIONČE? Legenda Partizana dočekala Borisa Daloa koji će večeras igrati protiv Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.23 u 17:50

Sve su nastavili na mrežama

Atmosfera u Beogradu postala je živopisnija jer su košarkaši francuskog tima Asvel stigli u grad, spremni za svoju utakmicu Evrolige protiv Crvene zvezde večeras. Ova poseta je posebno zanimljiva zbog susreta između nekadašnjih saigrača, Borisa Daloa i Saše Pavlovića.

Pavlović, nekadašnji član Partizana, srdačno je dočekao svog bivšeg saigrača Dalu i ostale članove Asvela. Ovaj trenutak je zabeležen na fotografiji koja se brzo proširila društvenim mrežama. Uz sliku, Dalo je napisao komentar koji je privukao pažnju javnosti: „Da li je milionče stiglo?“ Ovaj komentar je aluzija na šalu koja je ranije kružila između Daloa i Pavlovića, kada je Dalo nekada pitao Pavlovića „ima li milionče?“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boris Dallo (@dalloboris12)

Očigledno je da je humor i prijateljstvo sačuvano i nakon njihovih zajedničkih dana u Partizanu, dodatno doprinoseći prijateljskoj atmosferi pred večerašnju utakmicu.

Crvena zvezda i Asvel će se suočiti večeras u jednoj od najiščekivanijih utakmica Evrolige, obećavajući uzbudljivu košarku i nezaboravno iskustvo za sve navijače.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter