2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

GLAZER NAJBOLJI U EVROPI: Golman Crvene zvezde daleko ispred svih ostalih konkurenata!

Objavljeno: 05.10.23 u 17:20

Odlično je branio na prve dve utakmice

Crvena zvezda se može ponositi što ima najboljeg golmana u Ligi šampiona. Omri Glazer, hrabri čuvar mreže crveno-belih, nastavlja da briljira na evropskoj sceni, što je dokazao ne samo u nedavnoj utakmici protiv Jang Bojsa (2:2) već i pre dve nedelje u duelu sa Mančester sitijem (1:3), gde je bio najbolji pojedinac u timu Crvene zvezde. Posle tog susreta u Engleskoj, Glazer je zvanično postao rekorder Lige šampiona po broju odbrana.

Na utakmici protiv Jang Bojsa, Glazer je upisao četiri impresivne intervencije, dodajući ih na već značajan broj od 13 odbrana koliko je imao protiv Mančester sitija. Ukupno, njegov neverovatan skor od 17 odbrana u samo dve utakmice je impresivan podatak koji ga stavlja na vrh liste najuspešnijih golmana u Ligi šampiona.

Glazer je iza sebe ostavio čak i renomiranog Jana Oblaka, golmana Atletika iz Madrida, koji ima 13 uspešnih intervencija. Na trećem mestu je Antoni Raćopi iz Jang Bojsa sa 11 odbrana, dok su među najboljih pet još i Bris Samba iz Lensa sa 10 odbrana i Dmitri Riznjik iz Šahtjora sa 9.

Ovaj izuzetan uspeh Omrija Glazera dodatno jača reputaciju Crvene zvezde u evropskom fudbalu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak njegovih fantastičnih odbrana u narednim utakmicama Lige šampiona.

5
2

2 Komentara

  1. To ne govori koliko je Glazer dobar golman vec koliko je C.Zvezda losa kada je dozvolila toliki broj šuteva ka svom golu.Koliko sam mogao da zapazim u dve utakmice protivnici C.Zvezde su uputili cal oko 70 suteva sto cete priznati ponizavajuće.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter