0
Evroliga

Danilo Andjusic (L) Aleksa Avramovic (C) and Zach LeDay celebrate after winning the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSE TREBA DA SE PLAŠI CELA EVROPA: Nekadašnji plejmejker Zvezde sasvim iskreno!

Objavljeno: 05.10.23 u 23:40

Najveće pojačanje Partizana je upravo Aleksa.

Partizan je poprilično glatko poražen u Tel Avivu od domaćeg Makabija rezultatom 96:80, a deluje da crno-beli nisu ni u jednom momentu imali realnu šansu za pobedu u Izrealu, a ponajbolji igrač Izraelaca, Lorenco Braun, govorio je za srpske medije.

“To je ono na čemu smo radili tokom leta. Što više kretnje lopte, dodavanja i utrčavanja, da pogađamo otvorene šuteve. To nam je zadatak, da pogađamo otvorene i teške šuteve, naravno. Treba da držimo ovaj ritam tokom cele godine“, rekao je Braun za Mozzart Sport posle utakmice.

Makabijevi navijači su i ovog puta napravili odličnu atmosferu.

“Mislim da drugi znaju koliko ovde može da se zatrese sve od atmosfere. Razgovarao sam sa nekoliko momaka iz drugih timova posle utakmica u Tel Avivu, bili su oduševljeni atmosferom ovde i to se pokazalo opet večeras. Imamo jednu od najboljih navijačkih baza u Evroligi, definitivno“.

Braun je pohvalno pričao o igri Alekse Avramovića, koji je ubacio 24 poena za Partizan.

“On je sjajan igrač, znam da je mnogo posvećen u odbrani, ali on može da uradi toliko toga i u napadu. Igrač je kojeg mnogi timovi ove godine moraju da se paze“.

14
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter