0
Domaći fudbal
Bukari

FOTO: Starsport

AKO ZVEZDA NE ZARADI MASNO NA BUKARIJU, NEĆE NI NA KOME: Čovek koji pravi razliku na najvećim utakmicama može biti zlatna koka crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.23 u 12:10

Odličan posao mogu da naprave.

Osman Bukari poslovično nastavlja da igra odlično na najvećoj sceni, pa je tako nakon prošlogodišnjih kvalifikacija za LŠ, sada slične partije upisao i u novoj grupnoj fazi tog takmičenja.

Naime, brzonogi igrač je u dva meča upisao isto toliko golova, uz jednu asistenciju, a jedan gol mu je takođe poništen usled ofsajda, tako da je Zvezda u posedu igrača koji je konstantno produktivan protiv najjačih ekipa.

Ukoliko izlazni transfer za ganskog ofanzivca ne bude barem u egalu sa Strahinjom Erakovićem, može se reći da stvarno igrači iz srpskog šampionata nisu ni blizu vredni na tržištu koliko mi smatramo da jesu.

Bukari je trenutno u najproduktivnijem periodu svoje karijere, pa bi sve osim transfera dvadesetčetvorogodišnjaka za veliki novac u neki jači klub bilo pravo iznenađenje, kada još uzmemo u obzir da su sve ekipe u grupi Lige šampiona izuzetno ofanzivno nastrojene, i da protiv svakog može sigurno da bude pretnja.

Naredni meč očekuje crveno-bele za tri sedmice, a tada gostuju Red Bulu u Lajpcigu.

53
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter