0
Evrokupovi

Andrija Maksimovic at Mozzart Prva Liga Srbije 2023/2024 match between fc Graficar and fc Jedinstvo UB at Rajko Mitic Jug stadium on Avgust 11th, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

VELIKANI STIŽU NA MARAKANU: Borusija Dortmund i Napoli hoće na delu da vide Zvezdinog Mesija!

Objavljeno: 04.10.23 u 16:11

Videćemo hoće li crveno-beli završiti neki posao

Omladinski tim Crvene zvezde ima pravog bisera u svom sastavu – Andriju Maksimovića. Na današnjoj utakmici omladinske Lige šampiona protiv Jang Bojsa, Maksimovića će posmatrati skauti renomiranih evropskih klubova, uključujući Napoli i Borusiju iz Dortmunda.

Ova vest je obelodanio turski novinar Ekrem Konur, ukazujući na to da najveći klubovi Evrope već prate talentovanog Maksimovića, koji je već stekao nadimak „Mesi“ na Marakani. Ovaj šesnaestogodišnjak iz Novog Pazara je stigao u Crvenu zvezdu kao dečak i igra na poziciji veznog igrača. Njegovo impresivno umeće privlači pažnju i sigurno je da će imati sjajnu budućnost u svetu fudbala.

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar, nije štedeo reči hvale za Maksimovića. Bahar je već najavio da bi Maksimović mogao da debituje za seniorski tim tokom jesenjeg dela sezone, što dodatno potvrđuje poverenje kluba u njegov talenat.

Osim što nastupa za omladinski tim, Maksimović je ove sezone registrovan i za seniorski tim Grafičara u Prvoj ligi Srbije, gde nastavlja da pokazuje svoj izuzetan talenat.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter