0
Fudbal

Milos Vazura Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAZURA PORUČIO MARINU: ‘Niko ne može unapred da kaže da će da bude šampion!’

Objavljeno: 04.10.23 u 10:20

‘Vredno ćemo raditi i boriti se za titulu.’

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura je u razgovoaru za MaxBet Sport poručio da oni ne znaju da li će biti prvaci, ali da če vredno raditi kako bi se izborili za tako nešto.

 -Drago mi je što Marko Marin zna nešto što niko na svetu ne zna. Partizan je trenutno četiri boda ispred Crvene zvezde i mi ne znamo da li ćemo da budemo prvaci. Ali, vredno ćemo raditi i boriti se za titulu. Gledamo samo prvu sledeću utakmicu i tako ćemo se boriti do kraja prvenstva. Niko ne može unapred da kaže da će da bude šampion, biće ovo neizvesna borba – istakao je Vazura.

Podsetimo, tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin pecnuo je ‘večitog rivala’i naveo da će tim iz Ljutice Bogdana biti šampion države na kraju i da imaju najbolji tim.

 

 

2
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter