0
Evrokupovi

during the UEFA Champions League group G match Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Young Boys at stadium Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) STRAŠAN TEMPO NA MARAKANI: Zvezda vodi protiv Jang Bojsa! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.23 u 22:05

Srpski tim ima minimalnu prednost na kraju prvog poluvremena

Fudbaleri Crvene zvezde večeras dočekuju ekipu Jang Bojsa u okviru meča drugog kola grupne faze Lige šampiona. Oba tima su na startu takmičenja doživela poraz istim rezultatom. Srpski tim je izgubio od Mančester sitija sa 3:1, dok je švajcarski predstavnik poražen od Lajpciga.

Odmah na startu utakmice, Zvezda je imala ozbiljnu šansu. Nakon odlične lopte Hvanga, Šerif Ndiaje je probao petom ali je golman gostiju sjajno reagovao.

Oba tima su svesna uloga koji nosi ovaj meč, pa je to možda i razlog nešto rezervisanije igre u prvih 20 minuta. U 26. minutu konačno su zapretili gosti preko Garsije koji je uputio snažan udarac sa 20-ak metara ali je Glazer bio siguran.

 

FOTO: STARSPORT

 

U 37. minutu Crvena zvezda stiže do prednosti. Sjajno je istrčao kontru Osman Bukari a onda serijom drblinga izbacio svog čuvara i uputio savršen pas Ndiajeu, kojem nije bilo teško da zatrese praznu mrežu iz neposredne blizine. Gledao se VAR ali gol je ipak priznat.

 

 

Preslikana akcija viđena je u nadoknadi vremena i ponovo je Bukari sjajno utrčao u prazan prostor nakon pasa Ivanića i zatresao mrežu gostiju. Ipak VAR je poništio gol nakon očiglednog ofsajda.

 

 

Mogao je Jang Bojs do izjednačenja u poslednjim sekundama prvog poluvremena ali je još jednom intervenisao nestvarni Omri Glazer. Vrlo visok intenzitet u prvih 45 minuta, nakon kojeg srpski tim ima minimalnu prednost.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter