0
Fudbal

FOTO: Sevilla FC

GUDELJ NAKON FANSTATIČNOG GOLA: ‘Ramos mi je sjajno spustio loptu glavom, nisam mogao da promašim!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.23 u 12:55

‘Bio je to zaista dobar meč.’

Fudbaleri Sevilje remizirali su na teškom gostovaju u Ajndhovenu sa ekipom PSV-a rezultatom 2:2 u jednom odličnon susretu. Strelac vodećeg pogotka za ‘Andalužane’ bio je srpski reprentativac Nemanja Gudelj na asistenciju Serhija Ramosa i pokazali da špansko-srpska veza odlično funkcioniše.

Nakon centaršuta lopta je došla do Ramosa koji je stajao na levoj strani u kaznenom prostoru i spustio glavom loptu u peterac za Gudelja koji je poluvolejem smestio u mrežu.

-Sjajno mi je spustio loptu glavom. Ostalo mi je samo da postavim nogu, što sam i učinio. Bio je to dobar gol – istakao je on.

Dodao je da utakmica bila dobra.

-Bio je to zaista dobar meč. Na visokom nivou, posebno to drugo poluvreme. Za one koji su bili neutralni još i bolje. Sve vreme bilo je uspona i padova, na kraju ostao nam je gorak ukus u ustima jer nismo pobedili – naveo je.

Poručio je da je PSV opasan protivnik.

-Naš plan je bio da ga držimo što dalje od našeg gola jer je veoma opasan u kaznenom prostoru. Uradili smo dobar posao. PSV ima dobre igrače u odličnan su tim. Znali smo da će biti teško i to se potvrdilo na terenu. Uradili smo dobro sve, mada je bilo momenata kada smo mogli da odigramo i bolje – rekao je Gudelj.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter