0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 04: Goalkeeper Omri Glazer (L) of Crvena Zvezda reacts during the UEFA Champions League match between FK Crvena Zvezda and BSC Young Boys at Stadion Rajko Mitic on October 04, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DRAGOVIĆ ŽALI ZA JEFTINO PRIMLJENIM GOLOVIMA: „Da znam odgovor na to, promenio bih nešto“!

Objavljeno: 04.10.23 u 23:50

Kapiten šampiona Srbije iskren nakon velike borbe na stadionu „Rajko Mitić“

Crvena zvezda i Jang Bojs odigrali su nerešeno 2:2 pred krcatim tribinama u Beogradu u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Imaju za čim da žale izabranici Baraka Bahara. Imali su rezultat i kontrolu ali su opet olako dopustili protivniku da dođe do gola i tako ga vratili u život. Svestan je toga i štoper „crveno-belih„, Aleksandar Dragović.

– Dobro je da smo uzeli makar bod. Bili smo bolji, šteta je što smo rano u drugom poluvremenu primili gol, to nas je ubilo. Mogli smo i da izgubimo, rival je imao priliku da povede 3:1, tako da je i bod dobar. Igrali smo na pobedu, ovo je naš grad, naš stadion, ali ima još 4 utakmice – jasan je Dragović.

On je dodao da ekipa posebno mora da poradi na koncentraciji na startu drugog poluvremena.

Da znam odgovoro na to, promenio bih to. To ne sme da se desi, a dešava se drugi put nažalost, na nama je da to analiziramo.

 

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter