1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

BIZARNA SITUACIJA U BEOGRADU: Meč omladinske Lige šampiona između Zvezde i Jang Bojsa kasnio pola sata, a ovo je razlog!

Objavljeno: 04.10.23 u 17:20

Jedna zaista nesvakidašnja situacija

Uoči uzbuđujućeg meča drugog kola omladinske Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa, očekivalo se da će omladinci ova dva kluba zagrejati atmosferu na terenu stadiona Voždovca. Međutim, planirani početak duela omladinaca zakazan za 16 časova kasnio je punih 37 minuta, iznenađujući i publiku i gledaoce ispred malih ekrana.

Dok su se mladi igrači zagrevali na terenu, sudije i članovi stručnih štabova čekali su u tunelu kako bi započeli utakmicu. Međutim, izlazak na teren očekivano se otegao, zbunjujući prisutne i stvarajući pometnju među navijačima i gledaocima. Ni Crvena zvezda ni Jang Bojs nisu odmah izdali zvanično saopštenje, ostavljajući sve u neizvesnosti.

Konačno, nešto više od pola sata od planiranog početka, saznalo se da je „problem bio u protokolu“. Iako tačan razlog ovog problema nije još uvek poznat javnosti, utakmica omladinaca započela je u 16:37, dva minuta nakon što su igrači stupili na teren.

Ovo zakašnjenje nije samo iznenadilo publiku, već i naglasilo važnost pažljive organizacije sportskih događaja. Unatoč ovom nesporazumu, nestrpljenje raste među navijačima dok se bliži trenutak spektakularnog okršaja između Crvene zvezde i Jang Bojsa u Ligi šampiona, koji će se odigrati u sredu od 21 čas.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter