0
Tenis

FOTO: TK Crvena zvezda

ZVEZDIN BESPLATNI PROGRAM ZA DECU U DOŽIVOTNOM SPORTU! (FOTO)

Objavljeno: 03.10.23 u 13:35

Teniski klub Crvena zvezda u besplatnoj jednomesečnoj misiji za najmlađe teniske poklonike! Negovanje pozitivnog i prijatnog okruženja koje će pomoći deci da razviju strast prema tenisu dok se fokusiraju na razvoj karaktera, timski rad i zdrav način života je cilj “crvenobelog” tabora u besplatnom teniskom programu koji se realizuje na terenima na Karaburmi od 1. do 31. oktobra 2023. godine.

FOTO: TK Crvena zvezda

Svečno otvaranje besplatne škole tenisa na “Zvezdi” okupilo je veliki broj mališana koji su prve teniske korake napravili upravo na terenu na kojem je i najbolji teniser svih vremena, srpski sportski as i heroj Novak Đoković osvojio prvu profi titulu.

FOTO: TK Crvena zvezda

Fokusirajući se na igru, razvoj karaktera zagovarajući individualne izazove, osnažićemo decu da se razvijaju i rastu sopstvenim tempom što će izgraditi osnovu za buduće uspehe na terenu i van njega. Besplatni teniski program teniskog kluba Crvena zvezda i Data-Driven Lab fokusiran je na razvoj i izvršenje sveobuhvatnog plana projekta koji se fokusira na pružanje visokokvalitetnih programa posle škole, uz modifikovanu opremu za promovisanje ranog uspeha u postizanju ciljeva služenja, okupljanja i igranja, bez obzira na sposobnosti u ovom doživotnom sportu. Dugoročna vizija teniskog programa Zvezde i Data-Driven Lab je da garantuje da svako dete školskog uzrasta u Beogradu ima priliku da igra tenis kroz sistem koji smo napravili . Beograd je globalni grad, pun raznolikosti i mogućnosti, Zveuda ima bogatu istoriju tenisa i dom je veliki šampiona našeg tenisa. Zajedno smo moćna snaga dobra. Ova investicija u decu u Beogradu će nam pomoći da izgradimo sledeću generaciju šampiona, ovo je ulaganje u budućnost teniskog sporta na našim prostorima” – objašnjava direktor Teniskog kluba Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

FOTO: TK Crvena zvezda

Besplatni program tenisa na “Zvezdi” uči mališane o značaju redovne fizičke aktivnosti, opštoj fizičkoj pismenosti i pokretljivosti.

Pozivamo decu i roditelje da dođu i okušaju se u teniskoj igri, da izgrade svoje veštine u zabavnom, prijateljskom i prijatnom okruženju. Naši treneri su nacionalno akreditovani i često ažuriraju svoje veštine i znanja kako bi pružili najbolje moguće lekcije. Naši treneri uče decu kako da igraju tenis, kao i drugim vrednim veštinama koordinacije. Deca koja imaju časove tenisa grade svoje samopouzdanje dok uče kako da pobeđuju i gube, bonton, otpornost, disciplinu i druge životne veštine” – ističe Vojinović.

Pored besplatne škole tenisa na terenima TK Crvena zvezda u prvoj polovini oktobra biće održana četiri UTR profesionalna turnira (po dva muška i dva ženska) sa ukupnim nagradnim fondom 100.000 dolara. Biće to idealna prilika za najmlađe polaznike besplatne škole da uživo na delu vide kako profesionalni igrači igraju.

FOTO: TK Crvena zvezda

“Tenis je igra za ceo život, ona okuplja celu prodicu na jednom mestu, takođe je odličan način da upoznate ljude u lokalnom području i izgradite zajednicu. Tenis proizvodi sreću, radost i gradi zdravlje. Ponsoni smo što smo deo ovog programa” – zaključila je Anastasija Vivatenko ispred Data-Driven Lab

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter