1
Domaći fudbal

Dragan Dzajic Jovan Surbatovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, skupstina Beograd, Srbija, Jul 20. 2023. PEDJA MILOSAVLJEVIC/STARSPORT

VELIKI PROJEKAT NA POMOLU: Hibridna trava na svim stadionima Super lige!?

Objavljeno: 03.10.23 u 11:55

FSS bi uskoro mogao da završi veliki posao

U narednim danima održaće se dvodnevni samit u Staroj Pazovi, na kom će prisustvaovati i čelnici Fudbalskog saveza Srbije. Tema kojoj će se pokloniti posebna pažnja jeste uvođenje revolucionarne hibridne trave na svim stadionima Superlige Srbije.

FSS apliciraće za još jedan veliki projekat. Prioritetni zadatak je postavljanje najmodernije hibridne podloge na stadionima svih klubova Super lige Srbije, po uzoru na terene koji se koriste u najjačim ligama u Evropi. Što su tereni kvalitetniji, manje je povreda, igra se brži i atraktivniji fudbal, a samim tim raste interesovanje za utakmice domaćeg šampionata. U planu je dalje investiranje i usavršavanje Sportskog centra u Staroj Pazovi, ali i realizacija projekta izgradnje sličnih fudbalskih centara u svim regionima u Srbiji – rekao je generalni sekretar, Jovan Šurbatović.

Ukoliko dođe do realizacije ove ideje, nema sumnje da će to biti od ogromnog znača za domaći fudbal.

3
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter