0
Evroliga

Head coach Andrea Trinchieri during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRINKIJERI GOVORIO O PARTIZANU: ‘Slabiji su nego prošle sezone!’

Objavljeno: 03.10.23 u 22:25

Navijači su podeljeni kada je italijanski stručnjak u pitanju.

Nema sumnje da je Trinkijeri svojevremeno uspeo da oduševi Grobare uspevši da sastavi sjajnu ekipu, koja je zaustavljena epidemijom COVID-19 virusa. Kada je otišao iz kluba Grobari su ostali podeljeni kada je reč o ovom treneru. Uoči starta nove sezone, Andrea je rekao:

‘Deluje mi da je Partizan slabiji u odnosu na prethodnu sezonu jer je ostao bez nezamenljivog igrača kao što je Matijas Lesor. Možda možemo na taj način da govorimo i o Danteu Egzumu, ali Pi-Džej Doužer je bolji iz utakmice u utakmicu. Dodali su visokog igrača poput Kaminskog, ali mislim da im i dalje nedostaje atletski nadaren košarkaš kao što je bio Lesor.’ – rekao je nekadašnji trener Partizana, Andrea Trinkijeri.

13
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter