0
Fudbal

FOTO: Starsport

RADULOVIĆ OPTIMISTIČAN: ‘Verujem u pozitivan rezultat protiv Srbije!’

Objavljeno: 03.10.23 u 15:50

‘Biće od izuzetnog značaja taj meč za oba tima.’

Nacionalti timovi Srbije Crne Gore odmeriće snage za dve nedelje, tačnije 17. oktobra na stadionu ‘Rajko Mitić’ u okviru kvalifkacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Prvi duel ove dve ekipe koji je odigran marta meseca u Podgorici pripao je ‘orlovima’ rezultatom 2:0, a selektor ‘sokolova’ Miodrag Radulović istiće da će ovo biti bitna utakmica.

 -Duel sa Srbijom i nastavak kvalifikacija biće odlična prilika da se Crna Gora još jednom pokaže na pravi način ljubiteljima fudbala – istakao je.

Veruje da ako njegovi izabranici budu pokazali igru kao iz Podgorice da mogu doći do pozitivnog rezultata.

– Biće od izuzetnog značaja taj meč za oba tima, jer su i Crna Gora i Srbija u igri za plasman na veliko takmičenje. Siguran sam da u Beogradu možemo da ponovimo izdanje iz prvog duela koji je odigran u Podgorici (Srbija slavila rezultatom 2:0) u kojem smo imali kontrolu igre tokom većeg dela susreta. Ukoliko ponovimo igru iz prvog duela, a igrači će dati sve od sebe da to i urade, verujem da ni rezultat neće izostati – naveo je Radulović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter