0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

PROBLEMI U „RAJU“: Isplivao snimak sukoba Lesora i Slukasa! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.23 u 11:15

Žučna rasprava Francuza i Grka

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su debakl u finalu Superkupa Grčke protiv najvećeg rivala, Olimpijakosa. „Zeleni“ su poraženi 75:51 a ono što je pogotovo zabrinjavajuće jeste činjenica da je tim Ergina Atamana ubacio svega 11 poena u prvom poluvremenu.

Panatinaikos je ovog leta doveo skoro kompletan novi tim, pa je i više nego očigledno da će im biti potrebno vreme da se uigraju. Nakon što su dozvolili seriju Olimpijakosa 27:0, nosioci igre Atinjana, Matijas Lesor i Kostas Slukas, ušli su u verbalni obračun.

U jednom trenutku, nekadašnji centar Partizana, vidno nezadovoljan odlukama Slukasa, ustao je sa svog mesta i otišao do grčkog pleja da mu „objasni“ neke stvari. Na kraju se ipak situacija smirila, pa se Francuz vratio na svoje mesto.

 

 

Tim Ergina Atamana imaće priliku da se osveti za ovaj poraz već u petak. „Zeleni“ dočekuju Olimpijakos u okviru prvog kola nove sezone Evrolige a taj meč je na programu od 2o časova i 15 minuta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter