0
Evroliga

Kevin Punter lift the MVP Trophy after winning the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER PRED MAKABI: Kapiten Partizana jedva čeka da počne Evroliga!

Objavljeno: 03.10.23 u 21:33

Čeka nas sjajna utakmica

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.05 započinju svoje takmičenje u Evroligi, a rival će im biti Makabi iz Tel Aviva, koji će ujedno biti domaćin srpskom klubu.

Uoči meča govorio je kapiten crno-belih Kevin Panter.

Ne razmišljamo o prošloj sezoni. Sada kreće nova, za sve, idemo iz meča u meč. Biće sigurno i uspona i padova, takav je život generalno. Spremni smo za Makabi, znamo da su odličan tim na njihovom terenu i da će biti potrebna jaka košarka koju ćemo igrati 40 minuta. Moramo da ostanemo pozitivni, da radimo vredno, iz treninga u trening da napredujemo.

Panter nije previše igrao na prvom meču ABA lige protiv Mornara. Svega 12 minuta, jer za više nije ni bilo potrebe, ali to nije sprečilo navijače da ga pozdrave ovacija i da mu skandiraju ime.

Mnogo mi to znači, lepo mi je što sam se vratio, treća sezona za mene u Partizanu i baš se radujem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter