0
Evroliga

Zeljko Obradovic KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED MAKABI: Partizan ide na gostovanje na kome nije slavio punih 13 godina!

Objavljeno: 03.10.23 u 20:11

Crno-beli imaju dobru šansu da sruše ovu tradiciju

Partizan će se odmah susresti sa izazovom na startu nove sezone Evrolige, gde će se suočiti sa ekipom Makabija u Izraelu.

Trener Željko Obradović izrazio je spremnost svog tima, naglašavajući da ne strahuju od teških utakmica.

Kako god da je, igraš sa svima, ne razmišljamo na taj način. Idemo da igramo maksimalno i da probamo da odigramo dobru utakmicu – rekao je Obradović uoči puta.

Makabi, poznat po fenomenalnoj podršci s tribina, predstavlja izazov za Partizan, ali trener ističe da su detaljno analizirali protivnika i da su spremni na sve.

Zna se kakva nas atmosfera očekuje. Makabi uvek ima fenomenalnu podršku. Prostudirali smo igrače, isti trener vodi tim, imaju promene u rosteru, ali znamo kako igraju. To znači puno tranzicija, o čemu posebno treba da vodimo računa. Imaju dobru energiju i ofanzivan skok, važno je da tu pariramo. Imaju individualni kvalitet, rešavaju dosta kroz jedan na jedan, specifične napade i sve smo to već prošli u analizi utakmice – naglasio je Obradović.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter