0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Atleti

LJUBAV NEMA KRAJA: Dijego Simeone na pragu novog ugovora sa Atletiko Madridom!

Objavljeno: 03.10.23 u 20:33

Mogu da mu spreme i penziju polako

Dijego Simeone, trener Atletiko Madrida, stoji pred novim ugovorom s klubom nakon što su se nedavno pojavile glasine o njegovom odlasku.

Prema izveštajima španskog „Relevoa“, klub mu je ponudio trogodišnji ugovor s značajnim smanjenjem plate. Prema novom dogovoru, Simeone bi zarađivao 45% manje u odnosu na njegov aktuelni ugovor, koji uključuje razne bonuse, što bi značilo smanjenje od 45 miliona evra.

Ovaj potez dolazi u kontekstu nastojanja Atletiko Madrida da stabilizuje finansije, što uključuje i smanjenje plata za igrače, među kojima je i Grizman. Klub je već ostvario uštedu od 19 miliona evra u ovoj godini. Pregovori između Simeonea i kluba su u toku, a očekuje se da bi novi ugovor mogao biti potpisan tokom predstojeće reprezentativne pauze.

Simeone, koji je trener sa najviše utakmica u istoriji Atletiko Madrida, pokazuje svoju vernost klubu, iako će zbog novog ugovora žrtvovati značajan deo svojih primanja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter