0
Fudbal

FOTO: Starsport

IZ MUP-A IZDALI SAOPŠTENJE PRED MEČ ZVEZDA-JANG BOJS: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 03.10.23 u 17:50

Rigorozne mere.

Ministvarstvo unutrašnjih poslova izdalo je saopštenje povodom sutrašnje utakmice drugog kola Lige šampiona između Crvene zvezde Jang Bojsa. Iz policije su poručili da će se sve snimati i da će svi učesnici javnog okupljanja biti fotografiasni.

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike javnog okupljanja koja će se održati 4. oktobra 2023. u Beogradu, kao i fudbalske utakmice koja će se odigrati istog dana – istakli su u saopštenju.

Podsetimo, susret između srspkog i švajcarskog predstavnika odigraće se sutra od 21 čas na stadionu ‘Rajko Mitić’.  Ovaj meč izazvao je veliko interesovanje pa se očekuje negde oko 50.000 najvatrenijih pristalica tima iz Ljutice Bogdana. U prvom kolu najelitnijeg evropkog takmičenja ‘crveno-beli’ su poraženi Mančester sitija 3:1, a Jang Bojs od Lajpciga istim rezultatom.

3
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter